2021-06-03 13:24:30• hírek • Kocsis Zoltán

A show már megvolt – íme az olasz keret

fotó: www.facebook.com/FIGC/
fotó: www.facebook.com/FIGC/

Eredeti módon mutatta be az Európa-bajnokságra készülő keretét az olasz válogatott.

A jelek szerint unja már a sajtótájékoztatókat Roberto Mancini, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ugyanis szerda este egy három órás, látványos show-műsor keretében mutatta be az Európa-bajnokságra benevezett végleges keretet.


A műsor során Gianluigi Donnarumma, Ciro Immobile és Lorenzo Insigne például egy rap-előadáshoz is asszisztált. Nyilván, nekik nem kellett amiatt aggódniuk, hogy benne lesznek-e a végleges keretben. Amelyből végül a bő keret három játékosa maradt ki: a Roma védéje, Gianluigi Mancini, az Atalanta középpályása, Matteo Pessina és a Napoli csatára, Matteo Politano.


Íme az olaszok végleges kerete:

kapusok: Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Alex Meret (Napoli), Salvatore Sirigu (Torino)
védők: Francesco Acerbi (Lazio), Alessandro Bastoni (Internazionale), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Emerson Palmieri (Chelsea – Anglia), Alessandro Florenzi (Paris Saint-Germain – Franciaország), Leonardo Spinazzola (AS Roma), Rafael Tolói (Atalanta)
középpályások: Nicolo Barella (Internazionale), Bryan Cristante (AS Roma), Jorginho (Chelsea – Anglia), Manuel Locatelli (Sassuolo), Lorenzo Pellegrini (Roma), Stefano Sensi (Internazionale), Marco Verratti (Paris Saint-Germain – Franciaország)
támadók: Andrea Belotti (Torino), Domenico Berardi (Sassuolo), Federico Bernardeschi (Juventus), Federico Chiesa (Juventus), Ciro Immobile (Lazio), Lorenzo Insigne (Napoli), Giacomo Raspadori (Sassuolo)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: